onsdag 27 maj 2015

Dag 207

Regnigt idag vilket betyder inomhus eftersom alla familjecafér och öppna dagis tagit sommarlov. Som tur är pappefar smart och hittar på annat program. Vi började med att fixa en lunchlåda åt mor i huset som åkt iväg på jobb. Alla hjälptes åt och mest intressant va black-eyed bönorna vi hade lagt i blöt igår och kokade idag med vitlök och kryddor. Sen förde vi lunchlådan till sjukhuset där Linn jobbar och det va festligt. Tog faktiskt en stund innan Edwin märkte att det va mamma då hon hade jobbkläderna på.
Sen åkte vi iväg till Halpa-Halli där vi åt mellanmål på café och sen hade jag tänkt titta på nå jackor men den planen fick jag ganska snabbt ändra. Barnen tyckte att Halpa-Hallis klädavdelning va perfekt för att springa omkring som galna gaseller och leka kurragömma. Plus att Edwin klättrade upp på allt som de bara var möjligt att klättra på.
Istället åkte vi till djuraffären och tittade på fiskar, kaniner, gnagare och fåglar. Där tillbringade vi 15 intensiva minuter där Edwin hann både spy (kombination av mellanmål och springa som en galning) och så stoppade han ner handen i x antal akvarium och försökte fånga fiskar.
Sen for vi hem och åt. Nu sover Edwin, Agnes grejvilar och jag ligger som en padda i sängen och vilar mina sköra nerver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar